Zanimljivosti i zabava

Lika s drugog kraja svijeta preko noći zapratilo 35 hiljada Srba, razlog je sulud

Sve je počelo prije par dana, kad je Nauru, otočna državica u Tihom oceanu nedaleko od ekvatora koja je površinom manja od otoka Vira, povukla priznanje neovisnosti Kosova.

Nakon toga je šaljiva stranica Negujmo srbski (koju prati 418 tisuća ljudi) podijelila profil nasumične osobe iz Narua, Anoua Debaoa, i pozvala ljude da ga prate.

“Ovo je Anou Debao, random stanovnik Republike Nauru i ima 36 folovera. Dali Anou more dima folovera više nego njegova država stanovnika? Napravimo naj većeg nauranskog influensera odnjega”, glasio je tekst koji su objavili iz šale.

Šala ili ne, Srbi su dali sve od sebe da to i ostvare, a Anou je dva sata nakon jučerašnje objave imao 14.500 pratitelja, a taj je broj do ovog trenutka narastao na gotovo 35 hiljada. Inače, prema popisu stanovništva iz 2017., Nauru ima 13.649 stanovnika.

Ekipa koja stoji iza stranice Negujmo srbski stupila je u kontakt s Anouom, koji je priznao da ga je ova nagla popularnost prilično zbunila.

“Moram reći da sam zbunjen i sretan u isto vrijeme zbog praćenja mog malog profila. Koliko sam se informirao, vjerujem da je do ovog interesa došlo zbog toga što je moja država nedavno ustvrdila da je Kosovo Srbija. Kao Nauruanac, moram se složiti s odlukom moje zemlje. Cijenim što ste uložili trud u prepoznavanje ljudi Naurua”, napisao je.

Anou, inače, na Instagramu ima objavljene samo tri fotografije, a ispod svih triju skupio se zavidan broj komentara na srpskom jeziku.

Izvor:6yka.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button