IstaknutoKultura

BUDVA PREDSTAVILA NOVOGODIŠNJI PROGRAM U SARAJEVU

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u Sarajevu bogat novogodišnji program koji će se održati na gradskom trgu.  Ovaj crnogorski grad već dvije decenije prepoznat je kao regionalni centar novogodišnjih dešavanja, a to svakako namjerava i ostati.

Veliko zadovoljstvo što je dio novogodišnjeg programa u Budvi nije krio ni naš Hari Varešanović koji je tokom press konferencije podijelio svoje utiske s novinarima i prisutnim gostima.

“Ja sam muzički rođen u Crnoj Gori 1985. godine i tamo kad odem, osjećam se kao kod kuće“, izjavio je Hari. „Ovo će biti moj dvadeseti nastup tamo i vrhunac moje 30-godišnje karijere“, s ponosom je dodao slavni sarajevski pjevač. Upitan šta misli o turističkoj ponudi Crne Gore, rekao je: „Možemo da učimo od komšija! Divna je konekcija između nas, Bosanaca i Hercegovaca i Crnogoraca.“

Građani Bosne i Hercegovine pozvani su da osjete čarobni budvanski duh i uživaju u različitim žanrovima muzičkih programa. Turistička organizacija opštine Budva mislila je na sve, pa je tako osigurala i brojne aktivnosti za najmlađe te sada već tradicionalni koncert klasične muzike.

Osim Budve, novinarima i turističkim radnicima iz naše zemlje, novogodišnji program na otvorenim gradskim trgovima promovirali su i predstavnici Bara, Tivta, Kotora i Herceg Novog. Poznati izvođači koji će nastupati u ovim gradovima sigurno će zadovoljiti i ukuse najzahtjevnijih poznavalaca muzike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button