Potraga za najtalentovanijim glumcima i muzičarima: Prijavite se na audiciju u Lukavcu

- Kategorija: Cooltura, Film / TV, U fokusu

U nedjelju 01.12.2019 godine s početkom u 10:00 sati u Centru za kulturu Lukavac, počinje kasting za pilot epizodu serije “Opšta situacija”. Poslije kastinga za glumce, održat će se audicija za talentovane pjevače i muzičare s početkom u 13:00h.

Traže se mladi talentovani glumci/glumice u dobi od 18-26 godina, da se prijave na kasting humoristične serije “Opšta situacija” koja je u produkciji udruženja građana “Deep Focus” i “Filmark” produkcije. Scenarij potpisuje Hazim Hadžić.

Poslije kastinga za serije, održat će se i kasting za talentovane muzičare. Odabrani muzičari dobit će priliku da surađuju s jednim od najpoznatijih bendova ovih prostora, a to je Amadeus bend, koji je Filmark produkciji ustupio pjesmu “Samo draga dođi kući”, gdje će izabrani mladi talentovani pjevači i muzičari imati priliku da sa producentima i rediteljima obrade, snime pjesmu i naprave muzički spot za navedenu kompoziciju.

Ovom prilikom pozivamo sve talentovane mlade ljude da se odazovu i pošalju svoju prijavu na email adresu deepfocus.ug@gmail.com i filmarktuzla@gmail.com. 

Prijave možete poslati do subote 30.11. u 20:00 sati.

Za sve ostale informacije možete se javiti na navedene email adrese ili na brojeve telefona 061/960-883; 061/960-454 ili 061/743-432.

 

Facebook Comments