Lifestyle

FILMSKA PRIČA IZ BIH: PRONAŠLI SESTRU NAKON 21 GODINU ČEKANJAOni su se tražili 21 godinu. Svaki dan misleći jedni na druge. Zamisli 21 godina, što sve stane u 21 godinu. Čekali su se. Nekako su vjerovali da će pronaći jedni druge. Ovih dana u Posušju se odvijala prekrasna filmska priča sa sretnim krajem.

Anđela i Boris pronašli su svoju sestru. Nakon usvajanja gdje su završili u Posušju u porodici Penava, njihova mlađa sestra Marija završila je u drugoj porodici. Željela su i nju usvojiti no neko već nije dopustio. Valjda je tako trebalo biti iako je svima to još nejasno, prenosi Posuski.info.

Ionako je bitan samo kraj ove velike životne priče gdje su se susreli nakon toliko godina.

Gdje su im suze radosnice tekle niz obraze, a ruke nisu prestajale grliti dio svoje duše koji je godinama bio razdvojen.

Prije nekoliko sedmica njihova sestra Marija napisala je svoju priču na stranicama “Prekinute veze” a ta priča dosla je do Anđele, igrom slučaja.

Pronašli su jedni druge. Pronašli su dio svoje duše kojeg niko 21 godinu nije znao niti mogao do kraja popuniti.

Imaš li ti sestru, brata? Grliš li ih? Zagrli ih još danas i zamoli Boga da ovakvih priča bude sve više. A prekrasnom bratu i sestrama želimo sve više i više prekrasnih trenutaka.

Izvor:Hayat.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button