Crna hronika

PRIJAVILA LAŽNU KRAĐU „MASERATIJA“: U Bijeljini uhapšena Daliborka Beljean













Daliborka Beljean (35) iz Srbije osumnjičena je da je policiji lažno prijavila da joj je sa parkinga u Etno selu “Stanišići” ukraden „Maserati“, čija je vrijednost 44.000 švajcarskih franaka (oko 76.000 KM), saznaju “Nezavisne”.

Policijskoj stanici Dvorovi ovaj slučaj prijavljen je juče u 11 sati, a u prijavi je navedeno da je krađa počinjena između 0.30 i momenta prijave. Vozilo je vlasništvo jednog preduzeća iz Švajcarske, a koristila ga je osumnjičena.

“Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. Zajedničkim radom policijskih službenika Policijske stanice Dvorovi i Sektora kriminalističke policije Centra, utvrđeno je da se radi o lažnoj odnosno fingiranoj prijavi krivičnog djela”, saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Tridesetpetogodišnja Srbijanka je uhapšena zbog sumnje da je lažno prijavila krivično djelo, a o svemu je obaviješteno i Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je Srbijanka previdjela da u Etno selu “Stanišići” postoji video-nadzor, što je policiji i pomoglo da rasvijetli ovu lažnu prijavu.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button