Otkrivamo imena sretnih dobitnika za večerašnji spektakularni koncert Osvajača u Domu mladih u Tuzli

Otkrivamo imena sretnih dobitnika za večerašnji spektakularni koncert Osvajača u Domu mladih u Tuzli

Radio Kameleon je poklanjao tri ulaznice za sjajni koncert grupe Osvajači u Domu mladih u Tuzli.

Putem aplikacije commentpicker.com izabrali smo sretnu dobitnicu Ešefu Selimović koja vodi svoju ekipu Jasminu Hrustanović i Dalilu Hrustanović na sjajan koncert. Sve što treba da uradite jeste da cijela ekipa na ulazu pokaže neki od identifikacijskih dokumenata (lična karta, vozačka dozvola, pasoš) i uživate u sjajnoj svirci!

U petak, 8. novembra u Tuzlu dolazi jedan od najboljih regionalnih rock bandova – legendarni OSVAJAČI, koji nas tradicionalno osvajaju svojim pjesmama i umjećem da prenesu emocije. U Domu mladih – Palma od 21:00h oni će skupa sa publikom otpjevati svoje najveće hitove.

Trenutno Osvajači nastupaju i koncertno su jedni od najaktivnijih u regonu i dijaspori. Članovi Osvajača su: vokal Zvonko Pantović Cipi, klavijature Nebojša Jakovljević Sone, gitara Bane Jelić, bubanj Nenead Branković Konga, bas gitara Dejan Pejović Peja i gitara Dušan Simović Duća.

Ulaznice u preprodaji možete kupiti po cijeni od 10 KM u CD Shopu MIDO, dok ćete na dan koncerta iste moći pronaći po 12KM.

Facebook Comments