Biznis

Otvoren novi BEKO SHOP-a u Cazinu (FOTO)

U četvrtak 17.10.2019. godine, Omega d.o.o. otvorila je novi ekskluzivni Beko shop u Cazinu, koji se nalazi u na prvom spratu City Centra Cazin , na adresi Mala Lisa bb, Cazin. Novi Beko shop se prostire na prodajnoj površini od 280 m2 i zapošljava 3 mladih osoba.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. Kupovina u Beko shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

U znak zahvalnosti, novi Beko shop u Cazinu  nagrađuje prvih 100 kupaca sa vrijednim poklonima, a u ponudi je i niz drugih akcija.

Mjesec oktobar je u znaku poklona. Uz svaku kupljenu mašinu za suđe Beko kupac dobija na poklon usisivač i poklon paket Finish tableta za suđe. Također u sezoni sušilica, Beko nudi vrhunske sušilice, kondenzacione ili sa toplotnom pumpom; a uz kupovinu sušilica na poklon je  Beko usisivač.

Uz kupovinu ugradbenog seta Beko , pećnica i ploča, kupac dobija poklon napu.

Kupovina i poklon preko, Beko!

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Od početka mjeseca oktobra, nudimo našim kupcima i mogućnost produžene garancije i to 5 godina za kupovinu Grundig UHD televizora do 31.01.2020 godine. Registracija je na grundig5.com, do 29.02.2020.

Produžena garancija je i za odabrane modele usisivača Beko, također poklon kese za usisivač. Registaracija za produženu garanciju je na beko5.com do 29.02.2020.

Svake dvije godine Beko lansira novitete na sva tržišta cijelog svijeta. Ove godine novitet na našem tržištu je  parna Beko pećnica, tj. Beko FullSteam tehnologija koja omogućava da hrana fantastično miriše i sačuva sve zdrave sastojke tokom pripreme. Bilo da je u pitanju povrće, meso ili riba, jelo pripremljeno u parnoj pećnici biće savršeno hrskavo spolja i sočno iznutra.

U kategoriji mašina za veš novitet je model sa Beko Air Therapy tehnologijom koja posjeduje program osvježavanja, tj. mogućnost da se jedan kilogram nošene odjeće osvježi i spremi za ponovnu upotrebu za samo 30 minuta. Ovo je moguće zahvaljujući inovativnom sistemu unutar mašine koji uključuje grijač zraka i dodatni ventilator koji ispušta topli zrak u odjeću.

Kada je u pitanju održavanje svježine frižidera, imamo modele frižidera sa  FreshGuard tehnologijom koja sprečava nastanak neugodnih mirisa u frižideru i do 90%, kao i EverFresh tehnologija za produženje svježine namirnica. Također, u ovoj kategoriji su predstavljeni i modeli frižidera A++ i A+++ energetskog razreda koji smanjuju potrošnju električne energije i do 45%.

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“. Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom. Više čitajte OVDJE.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni Premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan.

Omega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u BiH je prilikom otvorenja novog shopa u Cazinu uručila donaciju JU Srednja škola Cazin iz Cazina sa novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi omogućili tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji u svakodnevnom radu i praksi učenika Ugostiteljske škole.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button