Festival Savremene Žene

Festival savremene žene ove godine dostupan svima putem livestreama – saznajte gdje










 

Festival savremene žene, koji već treću godinu zaredom u Tuzli okuplja mnoge uspješne pojedinke iz raznih  oblasti života, i ove će godine svima pružiti mogućnost da uživaju u predavanjima.

Uživanje u predavanjima omogućeno je putem livestreama koji će pokrivati cijeli festival te tako svima biti dostupno, bez obzira na geografsku, vremensku i svaku drugu udaljenost od Tuzle i mjesta održavanja ovog velikog  Festivala.

Live stream možete pratiti na Youtube kanalu Radio Kameleon, na facebook stranicama: ženski.ba,CAT Bosna i HercegovinaAvonRadio KameleonFBL magazinNarodno pozorište TuzlaFestival savremene ženeCentar za kulturu Tuzla i 24sata.hr.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške naših sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Naši sponzori su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Ove godine sa nama su: NLB Banka, Bingo, Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO, EM GALLERIE, Menprom, Centralno grijanje Tuzla, ZOONO, Avon, Sarajevo osiguranje, Solana Tuzla, Konfekcija FBM, Carski vinogradi Mostar, MASA kokteli, KABIL pekara, Vlada TK i Grad Tuzla.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button