Ovog četvrtka u Tuzli: Snaga izvrsnosti i “Kafa u pet do pet” za sve žene

- Kategorija: Pozitiva, U fokusu

Udruženje poslovnih žena u BiH u saradnji sa Radio Kameleonom i Zenski.ba portalom vas poziva na druženje pod simboličinim nazivom “Kafa u pet do pet” gdje ćemo predstaviti nagradu „Snaga izvrsnosti“. Druženje će se realizirati 10.10.2019. u 18:00 h u Caffe bar/ restoran Hashtag Autor u Tuzli (Klosterska 7).

Cilj ovog druženja je razgovarati o ženama koje aktivno djeluju u oblastima privrede, društva, poljoprivrede i svim ostalim oblastima koje su važne za društvo u cjelini, a koje se svojim radom i zalaganjem izdvajaju iznad prosjeka.

Da li ste razmišljali ko je Vaša inspiracija u životu? Mi jesmo!
Shvatili smo da nam svima treba ta tanana pozitivna, inspirativna priča koja je dio naših života.
Takve priče trebamo, moramo – podijeliti sa drugima.
Da li ste razmišljali kada i kako inspiracija preraste u izvrsnost?
Kada ste posljednji put rekli za nekoga: ”Ona je izvrsna?“
Da li je to bila floskula? Da li ste joj zavidjeli na izvrsnosti? Da li ste pomislili da vi možete isto?!

Želimo da vas inspirišemo da se osvrnete oko sebe i prepoznate te IZVRSNE žene vašeg kraja i podijelite sa nama svoju priču o njihovoj izvrsnosti. Pričajući tople ljudske priče obojimo na trenutak svijet duginim bojama lagano – ulicu po ulicu, grad po grad. Pokažimo svu ljepotu bosanskohercegovačke žene. Žene, majke, komšince, političarke, sportistkinje, poduzetnice, menadžerice, ratarke, kuharice, umjetnice, žene mađionarke, jer ta žena zna kako se „od ništa“ pravi ručak, dočekuju i ispraćaju djeca, vodi briga o bolesnom ili starom…

Nominujte IZVRSNE žene: www.upzbih.ba/nagrada

Facebook Comments