Kultura

Poznata srpska glumica zbog svog golog tijela napravila scenu na setu: Počela je vikati i praviti paniku!




Srpska glumica Marija Karan, koja živi u Los Angelesu, navodno je napravila scenu na snimanju nove srpske kriminalističke serije “Pet”, prenosi Index.hr.

“Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje tijelo straga i u prvom trenutku produkcija je imala prijedlog da se uzme dublerica, da se glumica ne bi ogoljela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to napraviti bez problema. Kada je snimljena scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i osobno se uvjeri kako to zapravo izgleda. Tada je nastao opći haos”, ispričao je upućeni izvor za Blic.

Kaže da se glumica nije mogla smiriti nakon što je vidjela svoje tijelo.

“Čim je pogledala scenu, počela je vikati i praviti paniku jer joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće uopšte biti u seriji. Nakon brojnih pregovora i uvjeravanja, dogovoreno je da glumicu zamijeni dublerica, da ne bi bilo daljnjih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu željeli izbaciti”, kaže.



Back to top button