Preporučujemo

Da li znate da je Shool & School škola sa najviše genijalaca?School & School je multidisciplinarna. Drugačija škola za djecu i tinejdžere!

Zahvaljujući posebno osmišljenom programu baziranom na višestrukoj inteligenciji polaznici School & School imaju mogućnost da putem finih, primjenjenih i tehničkih znanosti pronađu svoju nadarenost i strast prema određenoj disciplini koja će im olakšati odabir buduće akademske i profesionalne karijere. Cilj škole je osmisliti kreativno i poticajno okruženje, a onda, posmatrati, otkrivati, razvijati talenat i genijalnost kod svakog djeteta, ohrabrujući ga na svijesno pronalaženje izvora vlastite inspiracije i aspiracije.

Kako to School & Schoo radi?

Tako što im omogućavaju sticanja kompetativnog znanja i vještina na sasvim drugačiji i inovativan način kroz jedan od dvadeset školskih programa:

Produženi boravak (uzrast 6-10)

Robotics & Programming (3-8)

Programming & Game Design (8-14)

Robotics Engineering (8-14)

Bioengineering (10-14)

Creative Physics & Mathematics (10-14)

Art & Design (age 3-14)

Computer Animation & 3D Art (10+)

YouTube Academy (10+)

Drama & Street Ballet (3-14)

Music (Piano 5+, Guitar 7+, Singing 5+)

English  (3-14)

German  (6-14)

Business & Leadership (10+)

Summer school (6-14)

Winter school (6-14)

Nastavnici u School & School posvećeni su traženju onog najboljeg u svakom dijetetu. To je posebnost i talenat! To su sposobnosti, vještine, ali i vrijednosti zahvaljujući kojima su djeca u stanju da se umjetnički, tehnički i kulturološki izraze puno slobodnije nego odrasli, a opet, potrebno ih je neprestano ohrabrivati i podsjećati da u potpunosti budu svijesni svojih talenata, kao vlastitog resursa kojeg je neophodno dalje kroz život razvijati i neprekidno unapređivati.

To je ono u što u School & School duboko vjeruju. Također, oni vjeruju da samo usklađivanjem temperamenta, talenta, akademskog obrazovanja i profesionalne karijere je garancija unutrašnjeg zadovoljstva i uspješnog personalnog i profesionalnog samoostvarenja! Upravo iz tog razloga oni vjeruju u obrazovanje i ljudski potencijal!

School & School je mjesto kreativnog izražaja gdje djeca dizajniraju ljepše sutra!Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button