Zanimljivosti i zabava

Novodišnja ponuda u ugostiteljskim objektima: U Devetaku za 60 KM jedeš i piješ koliko ti srce želi













Nova godina i praznici se bliže, a tako raste i entuzijazam i dobro raspoloženje Bosanaca i Hercegovaca. Sjetlucavi i šareni ukrasi, te raznovrsni novogodišnji detalji poput jelki, blještavih kugli, Djeda Mrazova, lampica u svim mogućim bojama već u novembru preplavili su tržne centre i prodavnice, podižući i podgrijavajući prazničnu atmosferu i duh naroda.

Dok su oni dubljeg džepa već odavno rezervirali aranžmane za neku od egzotičnih destinacija i svjetskih metropola, većina građana naše zemlje novogodišnje praznike ipak će provesti u kućnoj atmosferi, uz odlazak na neki od gradskih dočeka na otvorenom.

Možda će Vas zanimati i:

Gradske vlasti ove godine potrudile su se obezbijediti koncerte nekih od najpopularnijih domaćih i regionalnih izvođača. Zvučna muzička imena uz novogodišnje aranžmane od pića i svečane večere pozivaju na doček u nekom od sarajevskih hotela i restorana, a, svakako da će te ponude nekima biti zanimljive.

Širom naše zemlje ugostitelji na različite načine pokušavaju privući goste za novogodišnji doček. Svakako je zanimljiva ponuda restorana “Istanbul” u Devetaku na magistralnom putu Tuzla – Doboj. Naime, oni uz ulaznicu od 60 KM nude neograničenu količinu jela i pića, a 30 KM košta samo ulaznica uz napomenu da posjetioci sa sobom mogu ponijeti svoje jelo i piće. Ko voli neka izvoli.



Back to top button