IMTEC poslovnica u Tuzli posluje na novoj lokaciji

- Kategorija: Preporučujemo

U petak, 4. oktobra 2019. godine, lider u prodaji IT opreme u Bosni i Hercegovini otvara novi maloprodajni objekat u Tuzli. Adresa nove poslovnice je Univerzitetska 16, TC „OMEGA“.

Uvjereni su da tehnologija ima svrhu, samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi. U skladu s tim isporučuju samo onu tehnologiju koja će sve nas učiniti boljim.

Otvaranjem nove poslovnice u Tuzli nastoje stvoriti još bolje i kvalitetnije preduslove za isporuku naprednih rješenja iz oblasti informacionih tehnologija, koje za cilj imaju povećanje produktivnosti u poslovanju njihovih partnera. Za fizička lica su obezbijedili različite načine kupovine na rate, isporuku kupljene robe na adresu, te druge pogodnosti i popuste, kako bi uspjeli tehnologiju približiti svojim kupcima.

Radno vrijeme poslovnice od ponedeljka do petka je u terminu od 9:00 do 20:00 sati, subotom od 9:00 do 18:00 sati, a nedeljom od 10:00 – 16:00 sati. Mail adresa poslovnice je tuzla@imtec.ba, a kontakt telefoni su 035 262 207 i 062 806 118 (Viber). 

Prepoznatljiv lanac specijaliziranih trgovina IT opreme na području čitave BiH svakodnevno opskrbljuje 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima. Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za on line prodaju www.imtec.ba. Stalno su u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i njihovu uslugu, za poslovne korisnike na području čitave BiH.

Lokacije i kontakt informacije svih IMTEC poslovnica pogledajte klikom OVDJE.

 

 

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments