Lifestyle

Ova tri horoskopska znaka skoro uvijek vode dvostruki život

Ovo su tri znaka koja žive dvostruki život, nemojte da vas prevari prvi utisak.

Blizanci: Znatiželjni kameleon

Jeste li iznenađeni? Mislim, kako ne uključiti Blizanca u ovu kombinaciju? Zanimljivo je upravo to: Blizanac je uvijek u kombinaciji. Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promjenjiv znak i to samo po sebi objašnjava puno. (Promjenjivi znakovi su promjenjivi, prilagodljivi i lako padaju pod uticaj.) Blizanci su potaknuti znatiželjom i otkrivanjem.

Njihova nezasitna potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihovog vladajućeg planeta Merkura i oni dijele informacije s ostatkom svijeta, piše Elit dejli. Dakle, nemojte se iznenaditi ako vas vaš najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne izbjegavati ili ako odjednom osjetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno mijenjaju i to je potpuno van njihove moći.

Vaga: Manično ogledalo

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijaliziraju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja. Venera je planeta ljubavi i ljepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je takođe simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu. Međutim, usred toga, Vaga lako može odgonetnuti i odražavati druge, izbjegavajući sve vrste sukoba, pogotovo unutar sebe. Istina je da one nisu uvijek “mir i ljubav”. Naprotiv, u njima gori vrući bijes i očajna potreba za ravnotežom.

Škorpija: Kradljivac duše

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja. Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju doživljavati traume još od vrlo mlade dobi; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpija komunicira s drugom stranom, skrivenom u sjeni, daleko od ostatka svijeta.

Njegova potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njihova tjelesna želja neprestano se izražava kroz njegove hipnotičke oči. Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpija je besmrtan kradljivac duše, on ne mora uvijek biti zaljubljen, on samo želi potpunu kontrolu.

Izvor: N1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro