Lifestyle

Ovo su cipele koje ćemo nositi ove jeseni

Jesenja sezona je vrijeme kada je potrebno i obuću prilagoditi datim vremenskim uslovima, a u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete ove jesenje sezone, ZARA se pobrinula da uvijek izgledate veoma moderno. Ujedno, ovo su i najpopularniji modeli obuće za ovu jesen.

Jesenja glamurama


Ukoliko volite ravnu obuću, onda sigurno imate više pari beletanki ili mokasina. Kada je riječ o ovim drugim, poznato vam je kako se mokasine veoma dobro mogu iskombinovati sa svim modelima pantalona, a odlične su za mnogobrojne prilike. Takođe, ovdje postoji i više modela – ravni, zaboljeni ili šiljati vrh – koji mogu biti u mnogobrojnim bojama i dezenima.

Međutim, ukoliko vam je cilj da ove jesenje sezone na veoma jednostavan način unesete i dašak glamura u svoj svakodnevni stajling, onda su mokasine sa efektom krokodilske kože jedna od najboljih opcija. Ovaj stil veoma je popularan i moderan ove sezone, a ove ZARA mokasine koje imaju i kopču, sigurno će privući pažnju.

Ultra upečatljivo


Sasvim je sigurno da gotovo svaka žena želi da ima veoma upečatljiv stajling. Takođe, sasvim je sigurno da se to može postići na više načina – određeni komadi garderobe svakako prednjače prilikom postizanja ovog efekta. Međutim, obuća vam takođe može pomoći da dobijete ultra upečatljiv stajling, a za to se ove jesenje sezone pobrinula ZARA.

Naime, imajući u vidu kako su gležnjerice jedan od najpopularnijih modela obuće tokom jeseni, sasvim je razumljivo to što su baš one u prvom planu. A ove jesenje sezone birajte crvene. Odlične su za kombinovanje sa svim komadima garderobe neutralnih nijansi, veoma dobro se mogu iskombinovati sa farmericama, pantalonama pa čak suknjama i haljinama, a dobićete ultra upečatljiv stajling.

Neočekivani dekolte


“Eh, da sam samo par centimerata viša…”, jedna je od rečenica koju mnoge od nas često izgovore. Međutim, imajte na umu kako moda ima rješenje za sve pa i za ovo. Ako ste niska dama, sigurno vam je već poznato kako vam određeni komadi garderobe mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti (primjera radi: svi komadi garderobe sa visokim strukom i haljine i suknje na preklop), ali u tome vam mogu pomoći i određeni modeli obuće.

Kada je riječ o obući, to su najčešće svi modeli obuće boje kože – oni stvaraju vizuelni efekat dužih nogu pa, samim tim, vizuelno izgledate više. Međutim, još jedan model obuće može vam pomoći u ovome, a to su gležnjerice sa dekolteom i šiljatim vrhom. Efekat je isti kao kod modela obuće boje kože, s tim što ove gležnjerice mogu biti bilo koje boje. Bijele? Zašto da ne!

Jesenja idila


Jesenja sezona poznata je (osim po svježnim i kišovitim danima) po spektakularnim prirodnim bojama koje nas okružuju sa svih stana. Poznato vam je kako je ovaj spektar boja veoma privlačan oku, a ono što možete uraditi ove jesenje sezone jeste i da birate obuću sličnog kolorita, a koja izgleda veoma upečatljvo.

Shodno tome, baletanke koje su obogaćene nijansama narandžaste, kestena ili crvene biće apsolutno pun pogodak, a efekat kornjačinog oklopa samo će dodatno privući pažnju te vam pomoći da izgledate veoma moderno, bez obzira na prilku u kojoj želite da ih nosite i komade garderobe s kojim ih kombinujete.

Geometrija na djelu


Obično smo navikle da geometrijski uzorak vidimo na komadima garderobe i moramo priznati kako je on veoma funkcionalan – može vam pomoći da na veoma jednostavan način skrenete pažnju sa problematičnih područja na tijelu. S druge strani, geometrijski asesoari uvijek su u vrhu popularnosti, bez obzira da li je riječ o torbama, narukvicama ili naušnicama.

Međutim, unazad par sezona, a posebno ove jeseni, u prvom planu su modeli obuće u geometrijskom stilu. Šta ovo znači? Bez obzira da li birate cipele kod kojih su pete u obliku geometrijskih tijela ili su pak prsti četvrtasti, dobijate veoma moderan stajling. Jedan od boljih i upečatljivijih modela obuće ove sezone, u ovom stilu, su ove ZARA gležnjerice sa punom, geometrijskom petom.

Animal print


Još jedan način da dobijete veoma upečatljiv stajling sa dozom glamura jeste i da birate obuću sa animal printom odnosno životinjskim dezenom. Već par sezona leopard print je u vrhu popularnosti (nema greške ni ako ga uvrstite u stajling i ove sezone), ali ove jeseni jedan od najpopularnijih je zmijski dezen.

Mada ga mnoge žene izbjegavaju, činjenica je da ovaj dezen može podići svaku kombinaciju na jedan viši nivo, ali ipak je potrebno da se ne pretjeruje: biće sasvim dovoljno da birate samo štikle pomenutog dezena, a poželjno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran. Upravo tako možete dobiti stajling koji odiše elegacijom, glamurom i koji je, iznad svega, veoma upečatljiv.

Autor: minimagazin.infoKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button