ArhivaBiHLifestyle

LEJLA HASANBEGOVIĆ: Šok kada vidite prve pramenove kose na jastuku….
„Race for the Cure“ je jedinstveni događaj čiji je cilj da se okupe osobe koje su preživjele bolest i njihovi prijatelji, građani, porodice, timovi učenika, poznate ličnosti, kako bi podržali akciju o podizanju svijesti u borbi protiv karcinoma dojke. Trka/Šetnja za ozdravljenje se 29.9. 2019 godine , dvanaesti put održava u BiH, a cilj joj je osnaživanje zdravlja žena u borbi protiv karcinoma dojke.
Prošle godine, 30. septembra 2018. godine je registrovano više od 8000 hiljada učesnika. Njih oko 4500 je u oko 100 autobusa stiglo iz cijele zemlje, a operisane žene u svojim roza majicama su slavile život!
U cilju pružanja podrške ženama koje su oboljele ili izliječile karcinom, Think pink – Zajedno smo jedno je pokrenuo kampanju ličnih priča velikih heroina koje hrabro koračaju kroz svoju borbu. Pogledajte priču Lejle Hasanbegović.

 

Trka Race for the Cure će se održati 29.09.2019. u 11:00h ispred SCCa. Registrujte se već sada na www.kupikartu.ba, ili u subotu u Sarajevu na Ferhadiji, ispred SCC-a, BBI ili na Dobrinji.

Možda će Vas zanimati i:


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button