ZH-Zola vam donosi sjajne popuste ove sedmice: Sve za dom na jednom mjestu

ZH-Zola vam donosi sjajne popuste ove sedmice: Sve za dom na jednom mjestu

U prodajnom centru ZH-Zola u Živinicama, od 1. septembra do 1. oktobra održat će se “Mjesec energetske efikasnosti” kada će mnogi proizvodi renomiranih, svjetski poznatih proizvođača biti u ponudi po sniženim cijenama.

Poslije krovova, fasada i grijanja na red je došla sedmica led rasvjete i bijele tehnike. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stonih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka,panela i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije.

“Pod posebnim uslovima svi naši kupci, a slušatelji Radio Kameleona mogu da kupe led rasvjetu u toku ove sedmice u našem prodajnom centru u Živinicama. Pored toga, ove godine smo odlučili da u sklopu mjeseca energetske efikasnosti ubacimo i energetski efikasnu bijelu tehniku prepoznatljiv i poznatih brandova: Bosch, LG, Samsung, BEKO i Gorenje koje će također vaši slušaoci a naši kupci moći kupiti po dosta povoljnijim uslovima tj. akcijskim cijenama u toku ove sedmice.”, istakao je za Radio Kameleon Emir Zoletić, direktor ZH-Zola.

Pozivamo sve da u toku ove sedmice vaša adresa za šoping bude ZH-Zola u Živinicama, sigurno ćete naći nešto za sebe i svoj dom.

Facebook Comments