Crna hronikaSvijet

Zaronio je da zaprosi djevojku i više nije ni izronio, a sve je i snimljeno
Steven Weber iz Luizijane, utopio se, pošto je, tokom odmora u Tanzaniji, želio da, na nesvakidašnji način, zaprosi svoju devojku.

Steven Weber i Kenesha Antoine, boravili su u posebnom smještaju, u drvenoj kolibi koja je djelimično potopljena kako bi turistima omogućavala pogled pod okeanom.

Možda će Vas zanimati i:

Na snimku koji je objavljen, vidi se trenutak kada je Veber otplivao do “podvodnog prozora“, prije nego što je uzeo list papira na kojem je djevojci izjavio ljubav i pitao je da se uda za njega.

“Jedan dah nije dovoljan da ti kažem sve što volim kod tebe. Ali, sve što volim kod tebe, svaki dan volim više“, pisalo je sa jedne strane papira.

Weber je potom okrenuo drugu stranu papira na kojoj je pisalo: „Hoćeš li, molim te, da budeš moja žena? Udaćeš se za mene?“.

Mladić je zatim izvadio iz džepa vjerenički prsten i nestao iz kadra. Kenesha je ubrzo na Facebooku objavila snimak, iz komenatar: “Da! Da! Da!“

Ali kasnije je objavila da je Steven preminuo jer “nije uspio da izroni iz vode“. Vlasti SAD su potvrdile da je američki turista preminuo u Tanzaniji, ali bez detaljnijih informacija.

“Nisi izronio i nisi čuo moj odgovor. On glasi – da, milion puta – da! Udaću se za tebe! Najbolji dan našeg života pretvorio se u najgori, u najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti“, objavila je nesuđena Weberova supruga Kenesha Antoine.

Embedded video

Izvor: Radio SarajevoKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button