Lifestyle

Sedmični horoskop: Evo za koje horoskopske znakove će ova sedmica biti idealna

Kakvi će vam biti poslovni i ljubavni život, kao i zdravlje u toku naredne sedmice, pročitajte u pregledu horoskopa portala Luftika od 16. do 22. septembra.

Ovan

Posao: Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete tek od 24. septembra, kada planeta Pluton krene direktno i promijeni energiju u vašem polju karijere.

Ljubav: Mnogi ovnovi koji su u dugim vezama poželjet će da ozakone svoju vezu i birat će datum vjenčanja.

Zdravlje: Dobro se osjećate ove sedmice.

Bik

Posao: Značajnije poboljšanje finansijske situacije osjetit će se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.

Ljubav: Izlaskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Blizanci

Posao: Vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumentacijom, sve do 22. septembra.

Ljubav: Na jednoj proslavi, u posljednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj vagi, suptilnoj djevici, iskrenom lavu ili šarmantnom strijelcu.

Zdravlje: Više vježbajte.

Rak

Posao: Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mjesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najvjerovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere u solsticiju od 19. do 28. septembra.

Ljubav: Nakon dugog perioda udvaranja, u posljednjih nekoliko dana septembra, stvorit će se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt.

Zdravlje: Više šetajte.

Lav

Posao: U ovom periodu mogu se istaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu. Samo naprijed.

Ljubav: Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg partnera i privoljeti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet.

Zdravlje: Više vježbajte.

Djevica

Posao: Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspjet ćete da uz brojne ustupke i promjene, povratite ugled vašoj kompaniji i započet ćete ciklus finansijskog oporavka.

Ljubav: Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započet ćete proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kojem će vam biti potrebani mir i samoća.

Zdravlje: Solidno.

Vaga

Posao: Nezaposlene vage u posljednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se. Sretno, jer ovo je vaša prilika.

Ljubav: U posljednjoj dekadi mjeseca, kada Sunce u vaš znak, obnovit ćete i poboljšati zajednički zabavno- društveni život. To je ono što ste priželjkivali.

Zdravlje: Glavobolja.

Škorpija

Posao: Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna, jer će vas dodatno poslovno izgraditi i donijeti veću mjesečnu zaradu.

Ljubav: S kraja mjeseca, na jednom predavanju ili skupu, srest ćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka riba, raka, škorpije ili vage.

Zdravlje: Više šetajte.

Strijelac

Posao: Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopit ćete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastavite da gradite i širite vaš biznis.

Ljubav: Sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.

Jarac

Posao: Od 22. septembra vaše radno mjesto će biti definisano, a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.

Ljubav: Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učinit će da se zbližite i nakon kraćeg udvaranja porukama i jednog večernjeg izlaska, naći ćete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice.

Zdravlje: Glavobolja.

Vodolija

Posao: Vama kako da je malo odmora pa ste rješili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju.

Ljubav: Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno.

Zdravlje: Dobro se osjećate ove nedjelje.

Ribe

Posao: Povratkom na radno mjesto, bure će se stišati, a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savjesno obavljate vaš posao.

Ljubav: Nakon izvjesnog vremena dopustit ćete da vas preplave emocije, prepusti se nježnosti i čarima ljubavi.

Zdravlje: Oslobodite se stresa sportom.

Izvor: LuftikaKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button