Lifestyle

Veliki povratak! Manikura koju smo svi voljeli pa odbacili ponovno je veliki trend
Trendovi u manikuri mijenjaju se strelovitom brzinom, slobodno možemo reći iz mjeseca u mjesec. Tako je nakon niza maštovitih manikura ponovno došao na red, zapravo, i najveći među svim trendovima u uređenju noktiju, francuska manikura. Ova vrsta manikure bila je godinama jako poželjna jer je praktična, nije upadljiva te se lako uklapa u svaki stil i prilike, od glamuroznih do svakodnevnih, a nokti dugo izgledaju uredno, čak i nakon mjesec dana izrasta. Također, zbog dojma otmjenosti i decentnosti, većina mladenki za svoje vjenčanje bira upravo francusku manikuru.

Danas se ponovno vraća u modu, doduše, u malo izmijenjenom obliku – a ono što se promijenilo je debljina bijele crte. Prisjetimo se, početak francuske manikure bio je sa širokom bijelom crtom. Sada su bijeli vrhovi noktiju mnogo tanji i decentnije izvedeni pa nisu toliko upadljivi. Prisjetimo se svih dosadašnjih verzija ovog načina uređivanja noktiju i pogledaj u kakvom nam obliku dolazi 2019.

Četvrtasti s debelom crtom Ovo je početak svih početaka francuske manikure. Debela bijela crta na  četvrtasto oblikovanom noktu prekrila je gotovo pola nokta, ali nema veze, mi smo je svejedno takvu zavoljeli i nosili. Ali, priznaj sada bi radije napravila ovu s tankom linijom nego s debljom, zar ne?

Bademasti oblik s debelom crtom Većina žena obožava ovaj bademasti oblik nokta. Francuska manikura na ovim noktima izgleda privlačno, a crta, iako debela nije toliko upečatljiva zbog ovalnog oblika.

https://www.instagram.com/p/BzPqSt8Iy-5/?utm_source=ig_embed

Četvrtasti s tankom crtom Četvrtasti nokti su kao traperice viskog struka, uvijek se vraćaju u modu, a mnoge žene preferiraju ovaj oblik nokta jer je prirodan. ‘Tanka’ francuska manikura je neupadljiva, a pruža dozu elegancije.

Izvor: Miss7Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button