Iskoristite 80 KM popusta: Prijavite se na Tech Cruise

Iskoristite 80 KM popusta: Prijavite se na Tech Cruise

Ostalo je još samo nekoliko dana do poslovno-tehničke konferencije „TechCruise“ koja će biti mjesto susreta privrednika iz zemlje i regije, javne uprave i vrhunskih stručnjaka iz područja informatike i digitalnog marketinga.

Učesnici konferencije imat će priliku da slušaju više od 50 predavanja u četiri sesije tokom trajanja konferencije.

Predavanja

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz regije i Evrope koji će ukazati na najbolje poslovne prakse, softverska i tehnička rješenja kao i teme sa fokusom na:

  • poslovne teme iz oblasti organizacije poslovanja
  • povećanje produktivnosti korištenjem savremenih tehnologija
  • upravljanje ljudskim resursima u savremenom poslovanju
  • jačanje malih i srednjih preduzeća putem osiguranja finansijske podrške
  • sigurnost informacionih sistema i IT mreža u organizacijama
  • korištenje savremenih alata u marketingu i prodaji i dr.

Predavači

Zadovoljstvo nam je istaći da su predavači na konferenciji TechCruise predstavnici najznačajnijih kompanija čiji smo ujedno i biznis partneri u BiH: Adižes, CPE, Bimal, Scool&Scool, Escape, Posao.ba, Ministarstvo sigurnosti BiH, EBRD, Imel, Addiko Banka, Sarajevo osiguranje, NTConsulting, LENOVO, Microsoft, Kaspersky LAB, Gauss, Google, APC, Lilium Digital, Emerson, D-LINK, Huawei dr.

Listu već potvrđenih tema možete pogledati

https://www.techcruise.ba/teme/

Panel diskusija

Kao jedan od segmenata same konferencije jeste i panel diskusija na temu „Digitalna transformacija u privredi Bosne i Hercegovine“ u kojoj će učešće uzeti osobe iz top managementa bosanskohercegovačkih kompanija, javne uprave i javnih preduzeća, IT stručnjaci i digitalni marketari. Panel diskusija ima za cilj da odgovori na pitanja, kao što su:

  • Koliko poslodavci i menadžeri ulažu u znanje zaposlenika?
  • Da li su se poslodavci uhvatili korak sa vremenom i prilagodili se novim trendovima i tržišnim izazovima?
  • Šta sa sobom donosi digitalna trasformacija i kakav utjecaj ima na razvoj organizacija?
  • Koje prednosti i benefite od razvoja u zaposlenike i tehnološki razvoj imaju a kroz koje poteškoće prolaze neke od kompanija iz BiH i regije?

Kome je konferencija namijenjena

TechCruise“ konferencija namijenjena je vlasnicima, direktorima, menadžerima, IT stručnjacima, marketarima, načelicima općine i svima onim koji žele više znanja u cilju unapređenja  poslovanja kompanije, općine ili ličnog unapređenja

Networking

TechCruise predstavlja jedinstvenu priliku za B2B susret, networking među kompanijama, kao i upoznavanje sa dobrim praksama nekih od vodećih BH kompanija iz oblasti proizvodnje, trgovine, finansija, turizma i uslužnih djelatnosti. TechCruise konferencija pravo je mjesto da predstavnici iz različitih branši uspostave poslovne i prijateljske odnose, poslovnu saradnju i diskutuju o trenutnim dešavanjima u poslovnom i IT svijetu.

Popust od 80 KM

Iskoristite poseban popust od 80 KM na standardne i premium kotizacije do 7. septembra.  Da biste ostvarili popust potrebno je da navedete kod CPE80 prilikom prijave.

Facebook Comments