Pojavila se nova teorija o GOT-u koja se neće nimalo svidjeti Aryinim fanovima

- Kategorija: Cooltura, Zanimljivosti

IAKO je jedna od najpopularnijih serija svih vremena završila, čini se da fanovi još nisu spremni prestati s teorijama o Igri prijestolja.

Tako se na Redditu pojavila nova teorija koja se baš i neće svidjeti Aryinim fanovima. Naime, neki gledatelji tvrde da je Arya Stark ubijena puno prije nego što je uspjela ubiti Noćnog kralja i tako izvojevati pobjedu za žive.

Sjećate se kako je Arya učila da postane Čovjek bez lica u njihovu hramu? I kako je to učenje završilo tako da ju je djevojka, poznata kao The Waif, izbola nožem?

Arya se u seriji kasnije uspjela oporaviti i ubiti je, ali neki gledatelji smatraju da se zapravo dogodilo obrnuto. Njihova je teorija da je Waif zapravo ubila Aryu i zauzela njeno mjesto u daljnjem razvoju događaja.

Argumenti za to se uglavnom oslanjaju na činjenicu da je Arya u dva navrata propustila šansu da ubije Sandora Cleganea – Psa, a nije pokušala ubiti ni kraljicu Cersei iako su oni bili na njenoj legendarnoj listi.

“Imala je listu ljudi koje je namjeravala ubiti. Pas i Cersei su bili na vrhu te liste. U knjigama Arya nikad ne bi odustala od svoje liste. U seriji ju je Pas uspio nagovoriti da ne krene za Cersei jer je preopasno i ona ga je poslušala”, komentirao je jedan od pristalica te teorije.

Izvor: Index.hr

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments