LifestyleZanimljivosti i zabava

VIDEO: Nožem zaprijetio policajcu, a ovaj uradio nešto zbog čega ovaj video ima preko 100 miliona lajkova!













Nevjerovatno dirljiv snimak dolazi nam iz Tajlanda, a u glavnoj ulozi našli su se policajac i čovjek koji mu je prijetio nožem. Cijela ta situacija, koja zvuči zastrašujuće, završila se na taj način da je uspjela da oduševi na milione onih koji su je vidjeli.

Policajac Anirut Male uobičajeno je provodio vrijeme u stanici u opštini Huaj Kvang u Bangkoku, kada je odjednom očigledno očajan muškarac uletio držeći u rukama ogroman nož.

Reakcija policajca bila je neočekivana. Mogao je da upotrebi pištolj i tako da na opravdani način ukloni objektivnu prijetnju. Ali, nije to učinio. Uspio je da ostane smiren i počeo je da priča sa napadačem. Svoju smirenost Anirut je nekako uspio da prenese i na čovjeka koji je stajao dva metra od njega i ubijedi ga da mu preda nož.

Najdirljiviji trenutak uslijedio je odmah potom kada mu je prišao i zagrlio ga. Video je postao apsolutni hit i za sada ga je na Facebooku pogledalo oko sto miliona ljudi.

“Nekada je bio muzičar, ali je tri dana radio kao obezbjeđenje i nisu ga isplatili. Povrh svega su mu ukrali gitaru i to je bilo sve isuviše stresno za njega. Saosjećao sam sa njim i rekao mu da imam gitaru koju ću mu pokloniti”, kasnije je objasnio Anirut i dodao da na kraju nije podignuta optužnica protiv neimenovanog čovjeka.

Attacker pulls knife on officer, what happens next has the world amazed.

Share to honor this officer's bravery ?

Posted by Newsner.com on 28. Juni 2017

Izvor: Noizz.rs



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button