LifestyleSuper vodič - Gdje izaći

Zašto su porodice sretne u ETNI?
“Za porodicu sretnu dođite u ETNU” moto s kojim rade, žive i promovišu, a promovišu pristupačnost i ljubav koju treba jedna porodica.

U Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Bojproma, RETRO SHOES-a, DOMOD-a, Fashion Point, LC Waikiki, Butik Element's, Emma Marinoni Camicie, Alma Ras, Manners, Planika, Sport Reality i mnogi drugi, Da su u Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.

Restoran ETNA

Restoran ETNA je dio shopping centra od samog početka i otvaranja centra te uspješno posluje duže od 10 godina.  Restoran je izuzetno prostran sa velikim kapacitetom gostiju te se nalazi na drugom spratu “starog” dijela shopping centra. U sklopu restorana se nalazi i poseban dio za različite svečanosti kao i poslovne prilike. Dio restorana je i predivna terasa s koje se pruža pogled na magistralni put Tuzla – Doboj. Ponudu restorana izdvajaju razni specijaliteti tradicionalnih i internacionalnih jela, jela sa roštilja, predjela, salata, pita, kao i poslastica iz vlastitog pogona Edo-Slad.

Posjetite nas i uvjerite se u ukus i kvalitet naše hrane, koju pripremamo sa velikim zadovoljstvom samo za Vas. Osim kvalitetne i ukusno pripremljene hrane trudimo se da se svaki posjetitelj u našem restoranu osjeća opušteno i zadovoljno. Da u tome i uspijevamo pokazuje nam broj vijernih posjetitelja koji nam se uvijek rado vraćaju.

Mi ćemo se potruditi da trenuci provedeni kod nas ostanu nezaboravni.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button