Super vodič - Gdje izaćiSuper žena preko radio antena

Najveći radijski show program posvećen ženama u Bosni i HercegoviniNajveći radijski show program posvećen ženama u Bosni i Hercegovini na Kameleon radiju u prvoj sezoni ima za cilj predstaviti 30 najuspješnijih i najutjecajnijih žena u Bosni i Hercegovini, sa još 30 istaknutih novinarki koje će svake sedmice analizirati aktuelne teme u BH društvu.

Radio Kameleon uz podršku CPCD-a, a u okviru IMEP projekta, realizuje serijal emisija „Super žena preko radio antena”, a sve u cilju da kreira nove pozitivne medijske slike na području afirmacije žena i ravnopravnosti spolova u svijesti građana i medija, ali i konkretnim reakcijama na istu, poboljšati položaj žene u bh. društvu, te skrenuti pažnju medija na ovu tematiku.

“Biti uspješna žena u bh. društvu jednako tako znači i nositi veću dozu odgovornosti da svoju životnu priču dijeliš sa drugim mladim ženama.  Putovati Bosnom i Hercegovinom, te imati priliku da kao ekipa otkrivamo različite životne priče uspješnih žena je iskustvo zbog kojeg se osjećam blagoslovljeno. Ne postoji intervju koji mi nije pružio onaj blistavi momenat kada mi se upali lampica na određenu temu. Privilegija je raditi ove intervjue, a radost imati moć i platformu na kojoj te životne priče dijelimo sa svim ženama koje žele biti nadahnute i preuzeti u ruke kormilo svog života.”- ističe voditeljica emisije Amra Avdić.

Emisiju možete gledati na youtube kanalu Radio Kameleon ili na BDC TV.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button