Svijet

OVO JE ŽENA KOJA JE RANILA ČETVORO LJUDI U YOUTUBEU, PA SE UBILA! Bila je bijesna na kompaniju jer diskriminišu njene snimke, pa gubi preglede?!










Žena koja je ranila 4 ljudi, a zatim ubila sebe u pucnjavi u središtu YouTuba u Kaliforniji identifikovana je kao Nasim Agdam.

Prema nezvaničnim informacijama ona je bila bijesna na Youtube i vjerovala da kompanija disriminiše njene video-snimke, uzrokujući joj na taj način da izgubi novac i preglede, prenosi “Informer“.

Možda će Vas zanimati i:

Nasim Agdam, rođena je u Iranu, živjela je u južnoj Kaliforniji.

Ona je bila aktivna na YouTubeui često je izbacivala snimke na svojim kanalima, na Instagramu i na svojoj web stranici. Nije poznato da li je ovo bio potencijalni motiv tokom snimanja u utorak.

Agdam se navodno identifikovala kao Persijanka.

Američke vlasti su saopštile da smatraju da je žena koja je pucala kod zgrade YouTubea u mjestu San Brunu, kod San Franciska, “mrtva pošto je pucala u sebe”, a da su četiri osobe ranjene.

U Opštoj bolnici u San Franciku je jedan 36-godišnji ranjenik u kritičnom stanju, 32-godišnja žena je u ozbiljnom stanju, a ranjena je i jedna 27-godišnja žena, dok se četvrta osoba ne pominje.

https://www.youtube.com/watch?v=zlA0rAsffrE

Po svjedočenju koje je prenio “CNN”, “jedna žena je pucala u vrijeme ručka” i to “na neku određenu osobu” u bašti restorana za zaposlene YouTubea.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button