Ovi horoskopski znakovi ne vole pokazivati emocije

Ovi horoskopski znakovi ne vole pokazivati emocije

Znate one ljude za koje mnogi kažu da ih je nemoguće pročitati? Oni su vjerovatno rođeni u jednom od ovih znakova zodijaka.

Nekim osobama je jednostavno teško otvoriti se drugima, što zbog nepovjerenja, što zbog nesigurnosti. Njihov najveći problem leži u komunikaciji s drugima jer se ponekad ne znaju dobro izraziti pa budu pogrešno shvaćeni.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po tome da stvaraju, tako reći, zid između sebe i drugih. Njih mnogi smatraju hladnima i suzdržanima, što je u principu istina. Oni vole imati kontrolu nad svima, a kako bi to ostvarili, ne mogu se previše otvarati i povjeravati drugima.

Škorpion

Škorpioni su, što god drugi mislili, izuzetno emotivne osobe koje nastoje zaštititi svoje srce i osjećaje. Upravo zbog toga se često doimaju hladnima i nedostupnima, no u zbilji su vrlo emotivni te skloni patnji i samosažaljenju pa je njihova zatvorenost odbrambeni mehanizam.

Strijelac

Strijelci su vrlo mudri pojedinci koji dugo važu trebaju li se povjeriti i otvoriti nekome ili ne. Oni smatraju da je bolje u mnoge stvari ne uključivati emocije pa se vode prema vlastitim načelima i žive život kao jednu veliku i neobaveznu zabavu.

Izvor: Index.hr

Facebook Comments