Gaga i Bradley ipak u vezi?

- Kategorija: Lifestyle, Zanimljivosti

Pjevačica i glumica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper mjesecima su u centru pažnje zbog navodne ljubavne veze o kojoj javnost neprestano priča. Konstantna nagađanja prouzročila su niz obrata u kojima se njihov odnos nekoliko puta promijenio. Iako su često viđeni zajedno, viđeni su i s drugim ljudima, za koje se također šuškalo da su u vezi.

Prošle sedmice pisalo se o njihovom zajedničkom putovanju u Italiju. Nakon što je potvrđeno da na spornom druženju nije bio Bradley već irski umjetnik po imenu Guggi, obožavatelji vjeruju da se povratkom u Los Angeles ipak susrela sa 44-godišnjim glumce, piše Story.hr.

Naime, 33-godišnjakinja je jučer na svom Instagram profilu objavila fotografiju s intimne večere u njenom domu u Los Angelesu.

Sudeći po tome da je Gaga nekoliko puta tokom intervjua, koje je davala u prethodnoj godini, govorila kako su i ona i Bradley porijeklom Talijani i da obožavaju talijansku kuhinju, javnost naslućuje da je večer provela upravo s njim.

Podsjetimo, spomenula je da mu je na snimanju filma ‘A star is born’, s veseljem pripremala tjesteninu koju oboje obožavaju. Na spomenutim fotografijama pjevačica je pripremala upravo to jelo, a obožavatelji su uočili da ona dugo nije bila ovako sretna.

“Izgleda jako sretno, sasvim sigurno je provela večer s Bradleyjem”, glasio je jedan od mnogih komentara ispod fotografije.

Pritom, prema navodima stranih američkih tabloida, glumac je prije nekoliko dana iz New Yorka otišao u Los Angeles, zbog navodnog poslovnog projekta. Sve to je izazvalo veliku sumnju da su se pjevačica i glumac našli u njenom domu, gdje uživaju u zajedničkom društvu uz talijansku kuhinju punu ljubavi, kako je opisuje Gaga.

Facebook Comments