Super vodič - Gdje izaći

4. Džumbar sajam i sjajan party u okviru Džumbus festivala

Tradicionalni bazar pod nazivom Džumbar održava se već četvrtu godinu i za cilj ima promovisanje mladih poduzetnika.

Kao potporu ovim mladim ljudima, ekipa Džumbus Festivala sa Udruženjem „Tuzla Live“, poziva vas da prođete Zlatarskom ulicom, u subotu 24. augusta od 12h pa sve do u sitne sate, gdje ćete vidjeti mlade kreativce pored svojih štandova. Nijedan štand neće biti isti, pa se pripremite i širom otvorite oči da vam nešto ne promakne.

Pored različitog tipa nakita, koji je jako čest na svim bazarima, u ponudi ćete naći i prehrambene proizvode koji su sve veći izbor djelatnosti za ljude koji pokreću male biznise. Džumbar je i za one sa istančanim ukusom, koji žele osvježiti svoj dom dobrom slikom, ili nekim drugim detaljem. Podršku ovom bazaru i mladim poduzetnicima od 20h dat će dvoje mladih DJ-eva, iskusnih i vrlo traženih u ove ljetne dane, a koji su i sami kreativci u svom poslu, Grobot i DJ Peyotee.

Možda će Vas zanimati i:

Dođite i podržite ovaj bazar.

To nije sve ovaj vikend. Ovaj petak u Zlatarskoj ulici ne može proći tiho.

Graveyard Shift VOL.3 by Džumbus je naziv novog partija koji je najavljen za danas, 23.8. u okviru ovog festivala. Od 19h ćemo imati priliku da čujemo već poznati par Ekko & Byok, kao i nove članove Džumbus ekipe, Flocc & Dankeshn!

Kažu da će ovaj treći dio biti još bolji, pa nemojte to propustiti…

U ovom dijelu GS serijala poseban naglasak će biti na pjesmama iz Trap, Hip Hop i RnB kulture naravno uz throwback hitove na koje smo do sada navikli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button