Ako stalno kasnite, onda ste sigurno rođeni u nekom od ovih znakova

- Kategorija: Astro, Zanimljivosti

Neki ljudi jednostavno uvijek kasne. Svejedno je kad i gdje imaju dogovor, gotovo je sigurno da neće doći na vrijeme. To može jako naljutiti one koji ih, čini se, vječno čekaju, ali određene osobe kao da si jednostavno ne mogu pomoći.

Ovo su horoskopski znakovi koji uvijek kasne.

Jesu li neorganizirani, ne znaju procijeniti koliko im vremena treba za nešto ili su pak toliko komotni da im nije važno koliko ih drugi čekaju? A možda je njihova netočnost povezana i sa znakom u kojima su rođeni?

Lav

Lavovi uvijek kasne – i to ne čine namjerno. Osobe rođene u znaku Lava čvrsto odluče krenuti na vrijeme iz kuće, ali to im jednostavno nikad ne uspijeva. Naime, uvijek im padne na pamet još tisuću sitnica koje moraju obaviti prije odlaska.
Blizanci

Kad su u dobrom društvu, Blizanci često zaborave na vrijeme. Može se dogoditi da prekasno pogledaju na sat te primijete da su zapravo već prije pola sata trebali biti na nekom drugom mjestu.

Ovan

Kod osoba rođenih u znaku Ovna kalendar je uvijek ispunjen od vrha do dna. Stoga mu se često događa da mu se termini preklope. Ovnovi su uvijek u žurbi – i uvijek možete očekivati da će malo zakasniti.

Rak

I Rakovi stalno kasne. Za razliku od Ovnova, osobe rođene u znaku Raka ne zapisuju termine u kalendar. Nažalost, oni jednostavno zaborave ponekad da su se dogovorili ili se prekasno toga sjete.

Često im se tako, nažalost, dogodi da zakasne i na jako važan sastanak

Izvor: alo.rs.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments