Zanimljivosti i zabava

Besplatno boravite na otoku u blizini Štokholma: Od vas se očekuje samo da maštate
Pisac Fredrik Hoeren, vlasnik ostrva u blizini Stokholma, poziva sve koji to žele da ga posjete i budu njegovi gosti potpuno besplatno sedam dana.

Njegova namjera je da pomogne kreativnim ljudima da razviju svoje ideje, a smatra da je najbolja sredina za to čista priroda, na nekom mjestu uz vodu.

Ukoliko vam se baš dopadne i želite da produžite boravak morate da ispunite jedan uslov – da ga ubijedite da je ideja koju imate toliko dobra i posebna da i sam počne da veruje u nju.

Hoeren smatra da se kreativnost bolje razvija kada čovjek provodi vrijeme sam sa sobom ili sa prijateljima koji ga inspirišu.

Umjesto plaćanja smještaja, osim ideje ovaj pisac traži samo da date neki dobrotvorni prilog. Takođe, kartu do Stokholma ćete platiti sami.

“Svi znamo da zaista sjajne ideje dolaze kada smo sami, kada smo opušteni, kada smo blizu prirode i kada se osjećamo u skladu sa univerzumom”, piše na veb sajtu Ideas Island.

Nedelja dana na ovom ostrvu, inače, košta 7.000 dolara. Ali, kako kaže vlasnik, ako to ne možete sebi da priuštite on će vam dozvoliti da boravite besplatno.

“Ostvro ideja je osmišljeno kao raj za kreativce.Mjesto napravljeno da inspiriše i motiviše ljude sa sjajnim idejama da učine da se te ideje pretvore u stvarnost”, piše na sajtu ostrva.

Inače, ovo je njegovo drugo ostrvo.

Kupio ga je da bi pomogao razvoju ideja i da tako vrati svijetu za blagostanje koje je dobio.

Ovaj čovek smatra da je pogrešno tražiti od gostiju da plate boravak i biće srećan da snosi troškove ljudi koje će ono inspirisati da osmisle nove i razviju već postojeće ideje.

Na ostrvo se može doći od maja do septembra.

Da biste konkurisali ispunite obrazac na ovom veb sajtu.

Imena dobitnika biće objavljena u februaru ili martu.

Ukoliko pojsetite sajt ovog ostrva moći ćete da pročitate i utiske nekih od gostiju.

Izvor: Radiosarajevo.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button