Posljednja mjesta u ponudi: Rezervišite na vrijeme odmor u Istanbulu

Posljednja mjesta u ponudi: Rezervišite na vrijeme odmor u Istanbulu


Posljednjih godina, Istanbul je omiljena turistička destinacija turista širom svijeta, a po odličnoj cijeni možete i VI provesti odmor tamo.

Turistička agencija Kosmopolit nudi sjajne ponude. Ukoliko volite duga putovanja autobusom, možete već iz Tuzle krenuti put turskog bisera. Datumi za polazak su 22.08., 12.09., 17.10., i 21.11. Više o detaljima ponude možete čitati OVDJE.

Za one od vas koji na svoje odredište žele stići brzo, tu je i let avionom iz Sarajeva 23.08., 13.09., 18.10. i 22.11. Više o ovoj ponudi čitajte OVDJE.

Naredna dva polaska za Istanbul su već zagarantovana, čak šta više 22.08. posljednja mjesta su u prodaji. Svaka ponude ima već prikazane cijene, te ne postoje skriveni troškovi. Cijene se ne mjenjaju shodno mjesecu polaska.

Izuzetno povoljan geostrateški položaj Istanbula, koji leži na dva kontinenta i Bosforskom moreuzu – od davnina prometnom međunarodnom plovnom putu – čini ga jedinstvenim na planeti i teško uporedivim sa bilo kojom svjetskom metropolom.

Istanbul se ubraja u red najznačajnijih antičkih gradova na evropskom tlu a uz to, i u one rijetke koji su podignuti na sedam brda, kojima se pripisuje vječnost kao Rimu, Jeruzalemu, Lisabonu…

Birajte sigurno, udobno i povoljno. Birajte Kosmopolit!

 

Facebook Comments