LifestyleU fokusu

Otac ju zalio kiselinom dok je bila beba, danas je manekenka










Indijku Anmol Rodriguez (23) je napao njezin vlastiti otac. Dok je bila beba i dok ju je majka dojila zalio ih je kiselinom. Otac se htio riješiti žene i kćerke. Bio je nezadovoljan što su dobili kćerku.

Majka je umrla, a Anmol je završila u bolnici. Pod nadzorom doktora je bila pet godina. Oca su osudili na zatvorsku kaznu, a Anmol je završila u sirotištu gdje je dobila obrazovanje.

Bila sam mala i nisam shvatala da se druga djeca razlikuju od mene dok nisam došla u sirotište. Tada sam vidjela da druga djeca drugačije izgledaju”, kaže Anmol.

https://www.instagram.com/p/Brm_gAPHgEr/

Kasnije je završila studij i počela živjeti samostalno. Zahvaljujući svojim kontaktima među ženama političarkama, uspjela je stvoriti organizaciju koja pomaže djevojkama i ženama poput nje. Iako je izgubila jedno oko i ostali su joj ožiljci na licu, Anmol ponosno pozira kao manekenka. Jednoj je prijateljici koja je također povrijeđena u napadu kiselinom pomogla da se uda.

Žrtvama pomažem edukacijom. Želim da shvate da mogu upotrijebiti svoje vještine, pronaći posao i živjeti od svog novca. Ja želim postati kao žrtva koja je preživjela napad kiselinom postati manekenka i proširiti svijest o tome da napad kiselinom ne mora značiti i kraj života.Nadam se da ću inspirisati žene da svoja lica ne pokrivaju već hodaju ponosne i samouvjerene”, kaže Anmol, piše The Sun.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button