Arhiva

Anketa: Vaše viđenje kvalitete života u TK

Vitalni Znaci su jedinstveni istraživački projekat Fondacije tuzlanske zajednice koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju i potrebama lokalne zajednice.

Metodologija istraživanja predstavlja periodično mjerenje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici, utvrđivanje životnih trendova i prilika za djelovanje u zajednici.

“Poštovani građani, pozivamo vas da podjelite sa nama Vaše viđenje trenutnog stanja kvaliteta življenja u Tuzlanskom kantonu. Vaše viđenje stanja ćemo cijeniti, a ukupne ocjene ćemo sumarno prezentirati u izvještaju o kvaliteti življenja Vitalni znaci 2019”, poručuju iz Fondacije.

Istraživanje će obuhvatiti cijelo područje Tuzlanskog kantona, odnosno sve Općine: Tuzla, Živinice, Lukavac, Kalesija, Srebrenik, Banovići, Gradačac, Gračanica, Čelić, Kladanj, Doboj Istok, Teočak i Sapna.

Molimo vas da uradite anketu dostupnu OVDJE, kako bi i mišljenje građana bilo uključeno u istraživanje „Vitalni znaci“, koje će pomoći Fondaciji tuzlanske zajednice da u narednom periodu usmjeri svoje aktivnosti tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

Pročitajte više o istraživanju OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button