BiH

Mektić: Da je meni jučer Dodik prijetio kao pojedinim poslanicima u NSRS-u, ja bih mu…
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučer se obrušio na narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića. Dodiku je posebno zasmetalo što Vukanović spominje Slobodana Stankovića, vlasnika Integral inžinjering, inače bliskog Dodiku.

– Čije vi interese zastupate? Da Slobo Stanković izgubi posao i 300 ljudi? Jel to hoćete? Jesi li ti pisao kako treba da se okrenemo Dubrovniku, a sad ovo pričaš? Kad ti govoriš istinu, suvislo i korisno? Sad ili onda? Ili sutra? Malo si se zezno, znaš, nećeš preko mene praviti propagandu. Znam ja šta si radio dok si bio savjetnik velikog Bosića, obilazio sa nekim ljudima iz bezbjednosti pokušajući da kreiraš razne afere ovdje o ljudima. Imaš li mi lični dug. Shvati to kako hoćeš. Nećeš se baviti mojom porodicom i nećeš se bavit sa mnom. Bavi se sa mnom kao političare. Dirni mi u djecu i porodicu imaćeš problem sa mnom. Govorim ti ovo pred cijelom javnošću, poručio je dodik Vukanoviću.

Na ovakvo žestoko obraćanje tvitom je, uobičajeno, regaovao i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

– Recimo da je meni juče Dodik prijetio kao pojedinim poslanicima u NSRS ja bih mu odmah izašao na crtu.Ne kurčim se ali se ne bojim ni batina, poručio je ministar sigurnosti.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button