Zanimljivosti i zabava

(VIDEO) Bila je u vezi s Joksimovićem, pravili su hitove, a onda je zbog nevjerovatnog razloga pobjegla sa scene

Svetlana Ceca Slavković obilježila je devedesete i početak dvijehiljaditih na domaćoj pop sceni, a mnoge njene pjesme i danas su veliki hit!

Ceca je bila začetnik etno-pop muzičkog talasa prije dvadesetak godina na ovim prostorima. Bila je veoma aktivna na muzičkoj sceni, ali je u jednom trenutku sa scene – nestala.

Prije nego što je stekao veliku slavu, Željka Joksimovića se navodno zabavljao sa Cecom, a tada se naširoko pisalo i pričalo o njihovoj romansi i zajedno su sarađivali na njenom albumu “Tajna”, koji je doživio uspjeh.

Ceca se, međutim, nakon svega nekoliko godina rada povukla sa estrade, a za razliku od većine profesionalnih pjevača nije joj se dopadala prepoznatljivost koju je stekla u narodu.

“Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim”, rekla je jednom prilikom talentovana Ceca, koja se danas bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima sa pjevačima.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button