Lifestyle

FOTO: Koncert za pomoć izgradnji fiskulturne sale













U prepunoj sali Gradačačkog sajma, večeras je održan koncert za pomoć u izgradnji fiskulturne sale u Osnovne škole “Hamdija Kreševljaković” u Kamberima.

5

Možda će Vas zanimati i:

Organizatori koncerta su bili Vijeće roditelja i Vijeće učenika te škole, te Mjesne zajednice Mionica II i Mionica Centar, dok su generalni pokrovitelji ove manifestacije bili Vlada TK i Općina Gradačac.

7

Za izuzetno raspoloženje posjetilaca pobrinuli su se eminentni pjevači kao: Haris Berković, Jasmin Hasić, Adela, Hazre, Lile, Zikro, Marija Kajić, Samir Kujraković, Merima Škorić uz pratnju Rio benda, te KUD “Zmaj od Bosne” Gradačac, Folklorna sekcija Osnovne škole Kamberi.

2

Izuzetno ljubazna direktorica škole Enisa Omerčić nam je u kratkim crtama iznijela problem oko izgradnje ove fiskulturne sale, koja se počela praviti davne 2007. godine, te uz pomoć Općine, raznih humanitarnih organizacija, roditelja, privrednika i mnogih drugih dobronamjernih ljudi, očekuje se i konačan završetak ovog objekta u sklopu škole.

1

Iskoristila je priliku da se zahvali svima koji su večeras učestvovali i dali svoj doprinos u ovom humanitarnom koncertu.

Piše: Suad Krajnović



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button