Revolucionarno mršavljenje uz Sporticus: Za 20 minuta postignite efekat vježbanja od dva sata!

- Kategorija: U fokusu, Ženski.ba

Kada biste uhvatili zlatnu ribicu da li bi se i među vaše tri želje pronašla ona “Želim imati savršeno tijelo”?

Ako je tako, onda za vas imamo odličnu vijest-znamo mjesto gdje se nalazi “zlatna ribica”. Medicinski centar Sporticus ima savršenu ljetnu ponudu za mršavljenje!

“Medicinski centar Sporticus za ovo ljeto je napravio posebnu ponudu za zdravo mršanje koja uključuje pravljenje određenih jelovnika i uključuje pravilno doziranu fizičku aktivnost koja je raspoređena na sedmičnom, odnosno mjesečnom nivou.” – kazao nam je dr. Edin Buljugić.

X-body trening namijenjen je  početnicima i naprednim vježbačima, ali i svima koji trebaju rehabilitacijsko i terapeutski način vježbanja. U samo 2-3 puta sedmično po 20 minuta uz 10 minutnu masažu za relaksaciju, postižu se vidljivi i mjerljivi rezultati za zdravlje, razvija se mišićna snaga i oblikuje tijelo.

“Medicinski centar Sporticus prati sve svjetske trendove, tako da smo obezbijedili i za sve naše korisnike najbolju opremu i najadekvatniju tehniku. Prije svega bih istakao X-Body kao jedno revolucionarno pomagalo u vježbanju gdje se u samo 20-30 minuta postiže efekat kao da ste trenirali sat i po do dva, a pri tome se ne opterećuju veliki zglobovi. Znači, nema veze da li imate već jako izraženu prekomjernu tjelesnu težinu ili ne, sa vježbanjem na X-Body jako će se rasteretiti zglobovi, a mišići će raditi cijelo vrijeme.” – rekao je dr. Buljugić.

Napredak se može vidjeti već nakon 5 do 6 treninga, bez obzira radi li se o početniku, rekreativcu ili profesionalnom sportašu.

Iskoristite ljetnu ponudu i zakažite svoj termin na brojeve:
Tuzla: 066/ 589 997
Sarajevo: 060/ 34 08 223

Ili ih kontaktirajte putem njihove FACEBOOK STRANICE.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments