Svijet

ŠOK U MRTVAČNICI: Nakon što su tijelo ubijene učesnice TV “rijalitija” donijeli tamo, radnik je…




Radnik mrtvačnice otpušten je sa svog posla, jer se otkrilo šta se desilo nakon što je tijelo ubijene ljepotice i učesnice popularnog reality showa doneseno na to mjesto, prenosi “Doznajemo“.

Ruskinja Oksana Aplekajeva je ubijena 2008. godine, a ubica do danas nije pronađen. Ona je bila zvijezda ruskog najpopularnijeg rijalitija “Dom 2“, a njeno beživotno tijelo pronašao je jedan kamiondžija pored ceste.

Pretpostavlja se da nije ubijena na mjestu gdje je pronađeno tijelo, već da je izbačena pored puta iz vozila u pokretu.

Do danas, kada je riječ o pronalasku počinitelja, “tapka se u mjestu“, međutim, policija u Rusiji u međuvremenu je ipak došla do novih informacija.

Naime, njeno tijelo je ekshumirano i obavljeni su novi forenzički testovi. Otkriće je bilo šokantno!

Otkrilo se da je njeno tijelo bilo predmet se*sualnog iživljavanja u samoj mrtvačnici, a DNK analiza pokazala je – odnosno tragovi su vodili prema 37-godišnjem tehničaru Aleksandru.

On je otpušten, međutim ruske vlasti nisu našle pravni osnov da bi ga eventualno i krivično gonili. Naime, kako naglašavaju iz policije, on nema nikakve veze sa samom smrću Aplekajeve.

Tehničar iz mrtvačnice priznao je sve…

Ne mogu poreći ono što je naučno utvrđeno – izjavio je, kako ga citiraju ruski mediji.

Tehničar Aleksanda – Doznajemo.com

Nakon što je priča “procurila” njega je napustila supruga i promijenila broj telefona kako je ne bi mogao kontaktirati.

Inače, nema dokaza da je Aleksandar radio nešto slično s drugim tijelima tokom 12 godina koliko je bio zaposlen u mrtvačnici.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button