Sport

VAR u jednom meču Brazilcima poništio čak tri gola (VIDEO)
U utakmici 2. kola grupe A na Copa Americi, između domaćina Brazila i apsolutnog autsajdera Venecuele, demonstrirana je sva surovost VAR-a.

Kao što se i očekivalo, Karioke su od prve minute zagospodarile travnjakom. Stvarali su Titeovi izabranici šanse, držali posjed lopte veći od 70 posto, čak i tri puta zatresli mrežu protivnika. Ali, zapravo – nisu postigli niti jedan pogodak!

Prvo je poništen gol Firmina u 38. minuti zbog faula u napadu, sudija Julio Bascunan je zatim ponišio i pogodak Gabriela Jesusa u 60. minuti nakon konsultacija sa VAR sobom, da bi srca Brazilaca konačno slomio u 87. minuti kada su svi već proslavili gol Coutinha. No, i taj zgoditak je prekrižen uz naknadno pregledavanje snimka na VAR ekranu, piše “SCsport“.

Možda će Vas zanimati i:

Venecuela je tako osvojila ogromni bod uz pomoć neočekivanog “saveznika”, Brazilci i dalje smatraju da je barem jedan njihov pogodak bio regularan.

U drugom sinoćnjem susretu 2. kola grupe A, Peru je bez većih problema savladao Boliviju sa 3:1 golovima Guerrera, Farfana i Floresa.

Izvor: SCsportMožda će Vas zanimati i:

Back to top button