Vasiljevića na životu održavaju aparati, organizatora pokušaja ubistva niko ne traži

Vasiljevića na životu održavaju aparati, organizatora pokušaja ubistva niko ne traži


Slobodan Vasiljević, kojeg su pokušali likvidirati 2. juna i dalje je na respiratornim aparatima, a njegovo zdravstveno stanje je bez bitnijih promjena. Ljekari su i dalje suzdržani u davanju bilo kakvih prognoza, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Vasiljevića je pokušala, po narudžbi, likvidirati osmočlana organizovana kriminalna grupa 2. juna, pred Parohijskim domom u Šekovićima, kada je napadnut, s leđa, metalnim šipkama.

Udarac u glavu metalnom šipkom zamalo je bio koban po Vasiljevića. Ujedno pokazuje namjeru da su napadači htjeli da ga likvidiraju.

Napalo ga je čak osam batinaša sa namjerom da ga likvidiraju. Sedam je uhapšeno i određen im je jednomjesečni pritvor, dok je pobjegao Slaviša Jurošević, vođa grupe i organizator likvidacije Vasiljevića, tvrdi Vasković.

Važno je istaći da postoji realna mogućnost da je Jurošević bio u kući Milutina Kandića, kada je potonji uhapšen. Tada se, prema mojim informacijama, pred Kandićevom kućom nalazio Juroševićev “golf 7”.

Slaviša Jurošević

Taj automobil nije ni pretresen, a pripadnici Jedinice za podršku, koji su uhapsili Kandića, nisu znali da “golf” pripada Juroševiću.

Pitanje za tužilaštvo je zbog čega prisutni pripadnici PS Milići nisu obavijestili kolege čiji je “golf”?!

Za Juroševićem se, kako tvrde moji izvori, i ne traga.

Kako tvrdi Vasković, istražioci MUP RS u ovom slučaju uopšte ne tragaju za motivom likvidacije, a sve ukazuje da je sasvim realno da je novo zataškavanje na djelu. Zataškavanje, čiji je cilj skrivanje Naručioca likvidacije Vasiljevića.

U pritvoru su ubica i pervertit, koji zlostavlja maloljetnice, Milutin Kandić, Goran Čalmić, Nebojša Ozinović, Stefan Garić, Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, takođe uposlen u AD “Boksit” i Stefan Radovanović.


Facebook Comments