Nevjerojatna izvedba: Autistični i slijepi mladić oduševio svijet u showu ‘America's Got Talent’ (VIDEO)

Nevjerojatna izvedba: Autistični i slijepi mladić oduševio svijet u showu ‘America's Got Talent’ (VIDEO)


Prva epizoda ‘America's Got Talent’ bila je prepuna iznenađenja, sjajnih izvedbi, a pao je i zlatni gumb.

Na velikoj pozornici pojavio se 22-godišnji mladić Kodi Lee u pratnji svoje majke Tine koja je ukratko objasnila kako je njezin sin autističan i slijep, a u isto vrijeme je pravi zabavljač.

Kodi je slijep i autističan. Saznali smo da voli muziku od malih nogu. Slušao je i raširio oči te počeo pjevati i tada sam se rasplakala. Shvatila sam da je on entertainer. Kroz muziku i nastupanje, uspio je preživjeti u ovom svijetu jer, kad si autističan, teško je raditi sve što i drugi. Muzika mu je spasila život”, rekla je.

Kodi je sjeo za klavir i počeo svirati pjesmu Donnyja Hathawayja, ‘A Song For You’,  i već je u prvih nekoliko sekundi apsolutno oborio žiri s nogu svojim glasom i sviranjem.

“Ja sam nova u žiriju ove sezone, a također sam i novopečena mama. To je najteži, ali i najbolji posao ikada” rekla je 46-godišnja glumica Gabrielle Union koja je kći Kaaviju dobila u studenog prošle godine preko surogat majke.

“Samo želiš dati djecu mjesec i zvijezde i duge. Danas ću ja dati vama nešto posebno”, rekla je i stisnula zlatni gumb koji znači automatski prolaz u finale.

S njezinom su se odlukom složili fanovi showa na društvenim mrežama i pisali kako je zlatni gumb napokon otišao u prave ruke.

Pogledajte i sami video koji je na Facebooku od jučer skupio preko 130 miliona pregleda:

Auditions: Kodi Lee – America's Got Talent

Music saved Kodi Lee's life. 💙See why Gabrielle Union's first Golden Buzzer will go down in history.

Gepostet von America's Got Talent am Dienstag, 28. Mai 2019

Izvor: Radio Kameleon/rtl.hr


Facebook Comments