Mislila da ga je spasila: ‘To nije mačka, odmah ga izbacite van’

- Kategorija: U fokusu, Zanimljivosti

Žena iz Richmonda u SAD-u objavila je na Craigslistu, svojevrsnoj američkoj stranici za oglašavanje, da je u svom dvorištu pronašla veliku mačku koju je unijela u kuću jer je izgledala “preveliko i zdravo za lutalicu”.

Bojala se da lokalni psi, koji ponekad pobjegnu iz svojih dvorišta, ne napadnu mačku.

– Jako je debela i ima male linije i točkice po nogama i bijele točke na ušima. Jedino što izgleda “krivo” je što nema rep, ali to nije toliko neuobičajeno – napisala je u oglasu.

foto: screenshot/

– Jako je glasa (i zločest!!). Mislim da je riječ o Main Coon vrsti ili mješancu bengalske mačke jer je jako velik i bucmast. Na fotografijama od sinoć izgleda svijetlosmeđe, ali je zapravo sivkaste boje. Jako je gladan. Molim vas, ako vlasnik vidi ovo, da mi se odmah javi. Ne mogu ga zadržati u kući jer, koliko god je sladak, on je lud i ekstremno agresivan – objasnila je.

Nakon što su ljudi vidjeli njezin oglas, mnogo njih joj je poslalo poruku da je mačka zapravo ris i upozorili ju da ga odmah vrati u divljinu. Šokirana svojom pogreškom, ubrzo je u svojoj objavi zahvalila na upozorenju, ali i dodala da je ris urinirao po cijeloj kući. 

foto: screenshot/

– Hvala svima što ste mi rekli da je to zapravo ris. Nije ni čudo što je bio tako mrzovoljan, pa otela sam ga! – napisala je i dodala kako nije iz Amerike i da nikada nije ni čula za risa. Mislila je da su divlje mačke puno veće. 

– Uglavnom, drago mi je da je on u redu i da nije izgubljena mačka. Već sam ga vratila tamo gdje sam ga i pronašla. Ja sam u redu, nemam ni ugriza ni ogrebotina – napisala je.

Izvor: 24sata.hr

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments