Zanimljivosti i zabava

Paranormalno ili ne? Fotografisali napušteni dvorac pa dobili jeziv prizor (FOTO)

Hit na internetu postala je fotografija iz jednog napuštenog španjolskog sela, a koju je snimila 36-godišnjakinja koja je posjetila sela Hormicedo, Castile i León sa svojim dečkom.

Riječ je o selu koje je napušteno još od 1959. godine, no prema fotografiji koju je žena snimila, selo ipak nije toliko pusto. Naime, u kadar joj je “upala” sjena nepoznate osobe koja se u trenutku snimanja ondje nije nalazila. Fotografiju je objavila nećakinja žene koja ju je snimila.

Rekla mi je da je osjetila čudnu promjenu temperature kada je stigla tamo i to je istina jer je postalo jako hladno u kratkom vremenu. No, nikome nije palo na pamet da je to nešto paranormalno. Također, rekla je da je čula neke stvari. Kao da netko trči brzo kroz grmlje u blizini, ispričala je Mika, prenosi Daily Mail.

Kažu da ne znaju odakle je sjena čovjeka te sumnjaju da je uopće riječ o sjeni jer nikako nije mogla nastati.

Par je mjesto posjetio i drugi puta, no više “sjene” nije bilo. Dečko žene koja je snimila fotografiju tijekom tog posjeta doživio je “osjećaj smrzavanja”, a kući se vratio s ogrebotinama na prsima i leđima koje nije mogao objasniti.

Fotografija ih nije previše uznemirila jer ne vjeruju u takve stvari, no znam da su se preplašili kad su vidjeli ogrebotine, ispričala je nećakinja para koji je posjetio selo.


Izvor: jabuka.tvKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button