Kijanu Rivs je apsolutni car: “Kupio je sladoled samo da bi dao autogram 16-godišnjem idiotu”

Kijanu Rivs je apsolutni car: “Kupio je sladoled samo da bi dao autogram 16-godišnjem idiotu”


Wikimedia Commons

Glumac Kijanu Rivs toliko je neobična pojava u holivudskom svijetu da svakodnevno izlaze priče o njegovim izuzetnim gestovima.

Neke od njih su toliko nevjerovatne, da su često za rubriku “mitbasters” (bilo je i nekih). Ljude posebno fascinira to koliko je on ostao prizeman i human, ono što bi rekli Amerikanci “privatan”, a tako prijatan, prenosi Nedeljnik

Kako je ovih dana u središtu pažnje zbog filma Džon Vik 3, takvih priča je sve više, a i sam Kijanu je davao neobične izjave (tipa: “Znam šta se događa poslije smrti… Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati”).

Jedna od nevjerovatnih priča pojavila se na Tviteru, a podijelio ju je Džejms Dejtor, koji je Rivsa upoznao sa 16 godina, dok je kao srednjoškolac radio na prodaji karata u jednom bioskopu u Sidneju. Jednog prijepodneva mu se pojavio Kijanu Rivs. Bilo je to u vrijeme kada je snimao Matriks, 2001. godine.

“Radim, dosađujem se i odjednom ulazi tip u farmerkama, kožnjaku i s jahačkom kacigom na glavi. Čudnom jahačkom kacigom. Trebalo mi je oko 30 sekundi da ignorišem kacigu i da shvatim da je to Kijanu Rivs”, započeo je Dejtor sa serijom tvitova.

“Htio je kartu za ‘From Hell’, film Džonija Depa. Toliko sam bio šokiran što je zvijezda ispred mene, da sam uradio isto što i svaki 16-godišnjak na mom mjestu. Rekao sam da bih htio da mu dam moj popust za zaposlene. To bi značilo da bi on morao da potpiše list papira i da bih ja dobio autogram”, objasnio je.

“‘Ne radim ovdje’, rekao je zbunjeni Kijanu. Usplahirio sam se i naplatio mu po normalnoj cijeni. I krivio sam sebe što nisam nabavio autogram. Dva minuta kasnije, začujem kucanje na vratancima kutije gdje sam prodavao karte. Mislio sam da je moj šef. Bio je to Kijanu”, kaže.

“‘Shvatio sam da si vjerovatno htio moj autogram’, rekao mi je. ‘Pa sam potpisao ovo’, rekao mi je i dao mi račun s obližnjeg štanda, sa svojim potpisom. Zatim je bacio sladoled u kantu i otišao da pogleda film. Kasnije sam shvatio da je kupio sladoled koji nije htio samo da bi dobio račun, da bi mogao da se potpiše za 16-godišnjeg idiota”, naveo je ovu priču tviteraš.

Izvor: Nedeljnik.rs


Related Posts

Facebook Comments