Lifestyle

Ovoj bakici se ostvario san u 80. godini života: Postala je model!
Jedna 80- godišnjakinja iz Oxforda potvrdila je da nikad nije kasno za ispunjenje vlastitih snova te je u mirovini dobila priliku života. I objeručke je prihvatila.

Iako je sanjala o karijeri modela, Beate Howitt proživjela je učiteljsku karijeru. U mirovini je već deset godina, a nedavno je dobila i svoj prvi ugovor kao model za londonsku agenciju MOT models.

Nakon što su o njoj počeli pisati i lokalni mediji, Beate se iznenadila kada su je počeli prepoznavati na cesti. Tvrdi kako joj to jako laska iako se čudi da itko želi vidjeti to “staro lice”, piše Daily Mail. 

Nikada nisam razmišljala o godinama i starenju. Uvijek sam živjela u trenutku. Sada je ovo nešto sasvim novo i otvorilo mi se novo poglavlje u životu, izjavila je vesela umirovljenica i debitantica u modellingu.

A sve je počelo sasvim slučajno, baš kao što su i najljepše životne priče nastale baš tako – sasvim slučajno.

Ova udovica majka je dvoje odrasle djece i baka četvero unuka. Jednog je dana zavirila u dućan u Oxfordu, gdje živi, kako bi kupila dar za svoju nećakinju. “Otkrila” je mjesto gdje se prodaju svileni šalovi, a prodavač ju je upitao bi li sudjelovala u dobrotvornoj modnoj reviji kao model, prenosi Večernji.hr.

Ideja joj se svidjela iako je bila nervozna, no upravo je na toj reviji bila i dizajnerica Bianca Elgar koja ju je zatražila da bude model za njene šalove i u njenu webshopu. I jedan za drugim, otvarali su joj se prozori u svijet mode, a “kruna” svega je bila kada je pobijedila na natjecanju za model časopisa Goldie te osvanula na njihovoj naslovnici. Na natjecanje ju je Bianca prijavila tajno, a Beate nije znala ništa o tome sve do telefonskog poziva kada je čula: Pobijedili ste na natjecanju.

Natjecanje je organizirala agencija MOT models, a uslijedilo je i potpisivanje prvog ugovora. 

Kada imate 80 godina, ne očekujete da vam se ovakve stvari događaju. Uvijek sam tražila nove projekte. Molila sam boga da mi da nešto što mogu raditi, kad već imam toliko energije. I eto me…

(Izvor: Večernji.hr) Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button