Svečano otvorenje IVF Centra “Dr Balić” u BH Centru za srce Tuzla

Svečano otvorenje IVF Centra “Dr Balić” u BH Centru za srce Tuzla


Ginekološka klinika “Dr Balić” nastavlja da niže uspjehe. Nakon sjajnih rezultata i velikog broja sretnih i zadovoljnih pacijenata koji stoje iza njih, “Dr Balić” otvara novo poglavlje.

Naime, u četvrtak 23.05.2019. godine najavljeno je svečano otvaranje Odjela za humanu reprodukciju i minimalno invazivnu ginekološku endoskopiju u BH Centru za srce. Tom prlikom pozivaju IVF parove da svojim prisustvom uveličaju svečanost otvorenja novog IVF Centra.

Novonastalni centar za vantjelesnu oplodnju (IVF Centra “Dr Balić”) se može pohvaliti najnovijim tehnološkim i stručnim mogućnostima za postupke vantjelesne oplodnje zbog čega će zasigurno biti jedan od najmodernijih cenatara za liječenje neplodnosti u regionu. Ali, tu neće stati, već najavljuje i neke novitete.

Pored vantjelesne oplodnje, kojom smo se mi i do sada bavili, uvest ćemo neke nove metode minimalno invazivne ginekološke hirurgije koje smo izgradili i unaprijedit ćemo to pod nekim novim timom, tako da ćemo po tome biti jedinstveni i prepoznatljivi vezano za ginekologiju i akušerstvo i za liječenje neplodnosti, ne samo u ovom dijelu BiH, nego i šire, istakla je prof. dr. Devleta Balić za Radio Kameleon.

Svečanost će se održati u 19:00 sati u Kongresnoj dvorani BH Centra za srce.

Ukoliko dolazite na svečano otvorenje, trebate popuniti formu OVDJE i na taj način potvrditi svoj dolazak.


Facebook Comments