Radijske novosti

VRIJEME ZA GUŠTE: Goran Karan pjeva za generaciju (VIDEO)










Splitski glazbenik u novom singlu “Za generaciju” pjeva o starim ljubavima i ljudima koji zauvijek ostaju u našim mislima, podsjeća na stara vremena i poziva na uživanje uz kap dobroga crnog vina

U glazbenoj tvronici Gorana Karana stalno se nešto „kuha“. Jesen 2019.poznati Splićanin odlučio je obilježiti romantičnim stihovima koji govore o ljubavi i osjećajima koji su zauvijek utkani u naša srca.

„Za generaciju je nova pjesma o starim ljubavima“, kaže o svojoj novoj pjesmi Goran i nastavlja:

Možda će Vas zanimati i:

“Za generaciju pjeva o dragim ljudima koje odavno znamo i zauvijek volimo. To je glazbeno utočište, živa uspomena na mjesto kojem pripadamo srcem i dušom. I, bez obzira na živote kakve vodimo, ta istina je naša najdraža zajednička tajna. Zato je “Za generaciju” prilika da srcu natočimo kap tog dobrog starog vina i da, bar na jedan neprocjenjiv trenutak, ponovo doživimo najbolje dane.”

Poletni ritmovi pozivaju vas na ples, a romantični stihovi vas vode pa je neupitno da ćete uživati u novoj pjesmi Gorana Karana. Jer kako sam autor kaže, “što se dogodi u pjesmi, ostaje u pjesmi“! Spot za pjesmu je snimljen u Zadru, premijera će biti uskoro.

https://www.youtube.com/watch?v=2czO1OugvFw



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button