Koji je najpopularniji brend na svijetu?

Koji je najpopularniji brend na svijetu?


Kada je Lyst u studenome izbacio svoju posljednju listu najpopularnijih modnih brendova na svijetu situacija je bila ponešto drugačija nego danas.

Supreme je primjerice našao svoje mjesto u TOP20, a sada ga na toj prestižnoj listi uopće nema. Na prvo je mjesto pak zasjeo Off-White™.

Kako bi kompletirao svoju listu najpopularnijih brendova, Lyst je u obzir uzeo shopping navike čak 5 milijuna potrošača.

Kao rezultat opsežne analize, na prvom se mjestu našla modna kuća Virgila Abloha Off-White™, a za čiju je popularnost, vjeruju iz Lysta, zaslužno partnerstvo s Evianom.

Sudeći prema ovoj platformi, 4 tisuće ljudi predbilježilo se na listu čekanja za njegovu bocu za vodu, eco-friendly dodatak koji je preplavio Instagram profile.

Pokretanje Gucci Changemakers fondacije i programa za stipendiranje studenata te fantastična kampanja inspirirana Hollywoodom za kolekciju proljeće/ljeto 2019. osigurali su talijanskoj modnoj kući Gucci visoko drugo mjesto.

Nakon Guccija na Lystovoj ljestvici popularnosti slijede Balenciaga, Valentino i Fendi. Lyst je naglasio kako je visoko mjesto za Valentino rezultat suradnje s Birkenstockom, ali i pojavljivanje Naomi Campbell na haute couture reviji brenda u siječnju, što je za ovog supermodela iz devedesetih posebna rijetkost.

Na šestom se mjestu Lyst Indexa našla modna kuća Prada, a zatim slijede Stone Island, Versace, Vetements i Saint Laurent na desetom mjestu. Svoj prvi ulazak u TOP20 doživio je Palm Angels, modni brend iz New Yorka koji je na pisti njujorškog tjedna mode debitirao u veljači.

IZVOR: elle.hr


Related Posts

Facebook Comments