Novi album u prodaji! Urban instinkt – „Spreman sve da dam“!

Novi album u prodaji! Urban instinkt – „Spreman sve da dam“!


Dugoočekivani album rapcore benda Urban instinkt pod nazivom „Spreman sve da dam“, konačno je u izdanju diskografske kuće Menart, ugledao svjetlo dana.

Album je sniman pod producentskom palicom producenta i profesora Dragana Divjaka u studiju MAT u Tuzli, a masteriran je u studiju “New Alliance East” iz Sjedinjenih Američkih država. Za mastering je bio zadužen inženjer zvuka, glazbenik i producent Nick Zampiello koji je surađivao i radio s brojnim bendovima poput Agnostic Fronta i grupe Terror.

Na albumu se nalazi osam pjesama raznolikih tematika, a opisuju ih tekstovi vezani za psiho-socijalno stanje ljudi u današnjem društvu. Samu glazbu ispunjavaju energični rifovi i ritmovi s dozom stila sličnog za rapcore bendove devedesetih godina kojeg možemo opisati u tri riječi – iskreno, istinito i realno!

Kao gost na albumu nalazi se legenda domaće hip-hop scene Edo Maajka i to na pjesmi “Daj joj keš” te jedan od najboljih MC-a na Balkanu – Frenkie na pjesmi “Ustani i kreni” za koju se upravo snima i video-spot. Za spot je zadužena dobro poznata ekipa “Salt and Flow” iz Tuzle, a uz novi album i spot će biti predstavljen na promociji 31.5.2019. u Klubu Palma u Tuzli.

Članovi grupe Urban instinkt:

Mirza Čardžić Charge – Bass gitara i vokal

Edo Muminović – Ritam i solo gitara

Mirza Halilagić Mita – Ritam gitara

Sead Hadžić Sejo – Bubnjevi

Popis pjesama:

  1. Žive rane
  2. Ustani i kreni feat. Frenkie
  3. Sam
  4. Španac
  5. Duboko u krvi
  6. Daj joj keš feat. Edo Maajka
  7. Seks Komerc
  8. Kum

Cijeli album slušajte i na Deezeru OVDJE


Related Posts

Facebook Comments